top of page
Search
  • Writer's pictureDigitalFokus

Har du satt en dato for bedriftens budsjettkonferanse?


Vi har spurt mange små bedriftseiere om dette og fått et spørrende blikk tilbake. Budsjettkonferanse er jo noe regjeringen har hvert år og kanskje noen veldig store bedrifter. - Det er jo ikke noe for meg som driver for meg selv, eller bare med noen få ansatte?

Vi svarer at dette er kanskje det viktigste møtet du har med deg selv, og du burde ha det MINST en gang i året. Det er alt for mange små bedrifter og enkeltpersoner som jobber fra morgen til kveld, står på - selger timer, tjenester og produkter uten å ta seg tid til å legge en strategi. Uten å helt vite hvor de er på vei eller har en klar strategi for fremtiden. Har du dekket deg opp om du skulle bli syk? Har du dekket deg opp slik at du har noe å leve av når du blir pensjonist? Bygger du verdier, eller lever du fra dag til dag? Kanskje sitter du på en gullgruve, kanskje så trenger du bare litt kapital for å ta det neste store steget? Uansett, det handler om strategi og utgangspunktet starter gjerne med en budsjettkonferanse sånn helt for deg selv.

Vi har laget en agenda for møtet ditt, for å hjelpe deg å komme i gang. Ingen unnskyldning, du kan ta det på en søndag om nødvendig.


Sett av en dag i løpet av august/september, sperr telefonen og kjøp deg noe god lunsj (den kan du skrive av i regnskapet på firmaet ditt) og sett av dagen til å:


1. Gå gjennom fjorårets regnskap (det er nok ferdig og levert inn nå) grundig. Sjekk at du forstår hvor pengene er kommet inn og gått ut igjen.

2. Sjekk gjerne halvårsregnskapet for i år og ta en vurdering på om dette året kommer til å bli likt som i fjor. Ser det ut til å bli bedre et bedre resultat i år, eller verre? Hvor er de store forskjellene?


Så var det planen for resten av året og ikke minst 2022. Ta utgangspunkt i regnskapet ditt.


26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page